Xbox 360-konton med gratisspel

Xbox 360-Konton Med Gratisspel 2023

Xbox 360-konton med gratisspel: Idag ska jag dela med mig av Working free Xbox-konton med Live Gold och Gamepass.

Vänner, är ni här för att hoppa över betalningar för Xbox-spel? Om du letar efter ett sätt att ladda ner betalda Xbox-spel gratis, hoppa på inlägget och använd vår senaste samling av gratis Xbox-konton.

För att förbättra färdigheter, förmågor och utveckla andan är spel de som tränar människor att fatta rätt beslut snabbare. Från början till idag har vi sett en mängd olika spel och konsoler komma ut på marknaden utan någon negativ feedback. Och för människorna i denna generation håller spelkonsoler på att bli mittpunkten i hemunderhållningen.

I den konsolbaserade speltävlingen deltog många varumärken, men endast ett fåtal var framgångsrika och nu styr de spelmarknaden. Ett sådant populärt tv-spelsmärke som fortfarande bär på sitt arv är Xbox från det amerikanska multinationella teknikföretaget Microsoft.

Det är Microsofts första inträde i en värld av elektroniskt konsolspel och släpptes den 15 november 2001 i Nordamerika som direkt konkurrens till Sonys PlayStation 2, Segas Dreamcast och Nintendos GameCube.

Inom 5 år efter lanseringen har mer än 24 miljoner enheter sålts över hela världen. Xbox är den första konsolen som släpptes av det amerikanska företaget efter att Segas Atari Jaguar och Dreamcast lades ner 1996.

När det lyckades introducerade Microsoft tjänsten Xbox Live den 15 november 2002 för att tillåta spelare att spela online med eller utan bredbandsanslutning.

På grund av bättre servrar och funktioner som en vänlista och stora titlar som Halo 2, som släpptes i november 2004, blev Xbox Live också efterföljaren till Dreamcast-onlinetjänsten och PlayStation 2-onlinetjänsten.

I spelbranschen skapade Xbox en vinst. Med detta i åtanke släpptes även efterföljande generationer av Xbox-efterföljare: Xbox 360, Xbox One, Xbox Series X och Series S en efter en som konkurrerade med Sonys PlayStation 3 och Nintendos Wii, PlayStation 4 och PlayStation  5  .

Och spelen som släpptes med stöd för alla Xbox-konsoler lockade många spelare globalt.

Men medlemspaketen blev ett stort problem för många spelare. Om du är en av dem, oroa dig inte, med våra gratis Xbox-konton och lösenord kan du uppleva upplevelsen av att spela dessa digitala utgåvor på dina Xbox 360, Xbox One, Xbox Series X och Series S-konsoler utan att betala för någon medlemskapsplan.

Så utan att slösa en sekund, fortsätt läsa och få ett gratis Xbox-konto och lösenord enligt dina krav.

Vad är gratis Xbox-konton?

Xbox har en mängd olika spel i alla genrer för sina 5 Xbox-spelkonsoler, XBOX 360, Xbox One, Xbox Series X och Series S. Men varje spel i Xbox Store kostar tiotals dollar varje månad.

Som ett alternativ till dessa individuella prenumerationer finns det medlemskapsplaner för konsoler, mobiler, surfplattor och PC som ger tillgång till de flesta högkvalitativa titlar till standardpriser. Och beroende på vilket paket du väljer kommer fördelarna att låsas upp.

De kostnadsfria Xbox-kontona och lösenorden nedan är Xbox Live-konton med spel. De är alla riktiga, säkra och prenumererade på alla tillgängliga paket.

Om du vill ha tillgång till alla de mest populära Xbox-spelen och apparna för din konsol, skaffa ett Xbox-konto gratis och ladda ner vilket spel som helst, plus ha en match med alla spelare som spelar samma spel. Dessutom får du tidig tillgång till nya och kommande spel på plattformen.

Xbox-spelpaket, priser och förmåner:

Nedan visas Xbox-priserna som betalas via  PayPal  .

Xbox Ultimate Game Passspelpass för pcXbox Game Pass för konsolxbox live gold
14,99 USD/månad$9,99/månad$9,99/månad$9,99/månad
100 högkvalitativa spel för konsoler, PC, telefoner och surfplattor100 högkvalitativa PC-spel100 högkvalitativa konsolspel2 gratisspel att spela varje månad
Spela från molnet___
Nya spel läggs till hela tiden.Nya spel tillkom hela tiden.Nya spel tillkom hela tiden._
Xbox Game Studio-titlar tillgängliga samma dag som releasenXbox Game Studio-titlar tillgängliga samma dag som releasenXbox Game Studio-titlar tillgängliga samma dag som releasen_
Exklusiva erbjudanden och rabatter för medlemmarExklusiva erbjudanden och rabatter för medlemmarExklusiva erbjudanden och rabatter för medlemmar_
Gratisförmåner, inklusive innehåll i spelet och partnererbjudanden___
xbox live gold___
EA Play-medlemskap ingår (konsol och PC)EA Play-medlemskap ingår (endast PC)__

De bästa Xbox-spelen genom tiderna:

Ja NejSpelJa NejSpel
1The Witcher 3: Wild Huntsextonmonster hunter värld
2Red dead redemption 217En utgång
3Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain18konsekvenser 4
4apex legender19Resident Evil 7: Biohazard
5Assassin’s Creed OdysseytjugoTitan fall 2
6Minecrafttjugoettfinal fantasy 15
7växlar 522Resident Evil 2 Remake
8Grand Theft Auto 523djävulen kan gråta 5
9Fortnite24Wolfenstein 2: The New Colossus
10Kontrollera25Sekiro: Skuggor dör två gånger
elvaöde 226Uppkomsten av Tomb Raider
12Övervakning27tappert
13krafthorisont 428NieR: Automata – Become God Edition
14Vad finns kvar av Edith Finch29Halo: Master Chief Collection
femtonOri and the Will of the Wisps30koppens huvud

Vikten av Xbox Live-konto:

Ditt Xbox Live-konto är nyckeln som ger dig tillgång till alla de mest populära Xbox-spelen och apparna på din konsol, och HD-filmer och TV-program på din TV. Om du blir medlem på ett Xbox Live-konto kan du ladda ner vilket spel som helst och ha en match med vilken spelare som helst som spelar samma spel.

En annan fördel med att ha ett Xbox Live-konto är att spelarna får tidig tillgång till nya och kommande spel på plattformen, vilket innebär att innan de andra spelarna provar spelen, meddelas Xbox Live-kontomedlemmarna först. .

När det kommer till medlemskapsplaner har Xbox två typer av planer:

  1. Fri
  2. Guld

Gratis- eller silverplanen har begränsade funktioner, men när du väljer en guldprenumeration genom att betala $9,99 per månad / $24,99 i 3 månader, får du tillgång till att spela multiplayer-spel med din Xbox, tillgång till att lösa in 2 eller 3 spel per år utan kostnad, extra och 50 till 75 % besparingar på andra spel.

Å andra sidan är Xbox-spelpass en spelprenumerationstjänst för Xbox- och Windows-datorer. Prenumerationen kostar endast $9,99/månad, men ger dig tillgång till över 100 titlar i Xbox-spelbiblioteket.

Men om du vill få premiumförmånerna gratis, kolla in listan med gratis Xbox-konton med spel och logga in för att spela/ladda ner vad du vill.

Lista över  gratis x box-konton och lösenord:

Xbox är den första generationens spelkonsol som släpptes 15 november 2001 i Nordamerika, 22 februari 2002 i Japan och 14 mars 2002 i Australien och Europa. Senare spreds det över hela världen med tiotals hundratals spel.

Några av de populära titlarna som fortfarande körs är Red Dead Redemption 2,  Apex Legends  , Assassin’s Creed Odyssey,  GTA 5  , Monster Hunter World, etc. Alla dessa är vintergröna spel. Det kostar förstås mycket. Men oroa dig inte, vi hjälper dig att få dem utan kostnad.

Syftet med gratis Xbox-konton är detsamma. Om du vill spela dessa exklusiva utgåvor på din konsol, mobil, surfplatta och PC, följ det här avsnittet och försök kontrollera en efter en tills du hittar ett fungerande Xbox-konto gratis. För det finns en enorm efterfrågan på gratis Xbox-konton. Så håll dig uppdaterad och skynda dig.

De är alla verkliga eftersom vi inte inkluderar falska konton som hämtas från kontogeneratorer. De gratis Xbox-konton som vi har listat i det här avsnittet prenumererar på Xbox Game Pass Ultimate.

Om du har ett fungerande gratis Xbox-konto och lösenord kommer alla fördelar med detta premiumpaket att låsas upp och du kommer att ha tillgång till över 100 spel. Du kan ladda ner spelet eller prova det online och spela med dina vänner från någon av de tillgängliga enheterna bekvämt.

Xbox Premium-konton och lösenord med spel:

Hittar du några gratis Xbox-konton som fungerar i listan ovan över gratis Xbox-konton? Om inte, var inte ledsen. Håll dig hoppfull och prova premium Xbox-konton och lösenord som anges i det här avsnittet.

Följande Xbox premiumkonto nedan är en kombinerad lista och prenumererar på Xbox Game Pass Ultimate och Xbox Game Pass for Console. Baserat på ditt intresse och enhetstillgänglighet, skaffa ett kostnadsfritt Xbox Premium-konto och lösenord som fungerar utan att behöva tänka på betalningar.

Eftersom vi byggde dessa premium Xboxes och vi köpte Xbox Game Pass Ultimate och Xbox Game Pass för konsol.

Gå igenom listan och gå över till den officiella Xbox-sidan. Kopiera ett gratis Xbox Premium-konto och lösenord från listan nedan och signera. Om det fungerade, hitta spelet du vill spela och ladda ner det till din enhet om det stöds.

Om inte, fortsätt att kontrollera en efter en. De fungerar alla och är uppdaterade. Hälften av dessa premium Xbox-konton som har Xbox Game Pass Ultimate-planen kommer att löpa ut i slutet av månaden. Och alla andra premium Xbox-konton som prenumererar på Xbox Game Pass för konsol är giltiga i 11 månader.

Om du har din konsol kompatibel med spelen som listas i detta paket, hitta dem och stanna premium i upp till 11 månader utan att tänka på att förnya. Det är vår plikt och vi automatiserar det.

E-postLösenord
asvag.onda@gmail.comitrivalkga59
pitvack.entapil@gmail.comexvachimo92
fililan.angou@gmail.compWOAMkmzk
englow.enua@gmail.comentabibap
dofwarn.ofta@gmail.comevballyt964
cartwalk.pando@gmail.compcminonkwall
feliz.vely@gmail.comrasgihihpt
hastva.ong@gmail.comcamtantin54
ilfitra.andua@gmail.comanovLGP
editg.chen@gmail.comisvayh423
dagga.way@mail.comManxAL4PMak
pirilask.nonn@mail.comepokalxik
evonta_maindh@outlook.comoptivasxzk4
outrap.pish@gmail.comde förtjust
xvanwar.apto@mail.comsnapintirak
hantra.poga@mail.comantuvabil01

Obs:  Vi kommer att lägga till nya Xbox Premium-konton varje månad. Så håll dig uppdaterad och bli den första besökaren som får ett fungerande premium gratis Xbox-konto. 

Ändrade Xbox-konton och lösenord:

Xbox Game Pass Ultimate är den dyraste prenumerationen och är det enda paketet som ger tillgång till spel på mobil, bärbar dator, PC och konsoler. Å andra sidan ger Xbox PC Game Pass, som kostar $9,99 per månad, full tillgång till dussintals spel men har en begränsad katalog.

Det är värt att köpa eftersom det finns över 100 titlar inklusive det senaste förvärvet och ZeniMax Media. Även de populära serierna The Elder Scrolls, Fallout, Doom, Wolfenstein, Dishonored & Prey.

Om du vill uppleva dessa premiumspel på din PC, lämna resten av de kostnadsfria Xbox-kontona som listas i det här inlägget och kontrollera de modderade Xbox-kontona och lösenorden nedan för att hitta fungerande och gratis Xbox-konton. Prenumererar på PC-spelet. Godkänna.

Om du inte hittade några fungerande Xbox modd-konton i listan nedan, prova Xbox mod-appen. Med Xbox  mod apk  kan du ta kontroll över din nya Microsoft-konsol var som helst och hålla kontakten med dina spel och dina medspelare. Det är en olåst version och erbjuder samma fördelar som Game Pass.

Du kan ladda ner appen på din mobil eller PC (emulator krävs) och bläddra i listan över spel för att utmana dina vänner. APK:n är väldigt lätt och annonsfri. Inga prenumerationer eller betalningar behövs. Installera det från valfri pålitlig källa och logga in med något av dessa gratis Xbox-konton.

Appen är kompatibel med de flesta spelare och är den perfekta följeslagaren för Xbox-enheter på mobila plattformar. Så skaffa ett fungerande Xbox-konto gratis eller ladda ner Xbox mod-appen för att få premiumversionen gratis.

E-postLösenord
Friday.black14@gmail.com4m6isposr
danielmuse@gmail.comsnindgn1156
goodem_plus@hotmail.com2020mrplus
candy.oupog@gmail.compogwaydatt
divary.edumbac@mail.comdungeon0255
xlive_noahvila@hotmail.com@bigfloris36
yonds.tob@gmail.comprovitals471
deap.puns521@gmail.comscrinavehk57
gany.mogenat@gmail.comedigonte492

Hackade Xbox-konton och lösenord:

Har du någonsin köpt alla tillgängliga Xbox-premiumpaket efter varandra under alla dessa år? Om inte, prova det nu. De hackade Xbox-kontona och lösenorden som vi har listat i det här avsnittet är gratis att använda konton och varje premium hackat Xbox-konto har ett prenumerationspaket från de tillgängliga paketen.

Det betyder att det kostnadsfria xbox premium hack-kontot du äger kan innehålla vilket som helst av prenumerationspaketen. Det blir en utmaning för dig, men vad händer om Xbox premium hackkontot du får prenumererar på Xbox Game Pass Ultimate? Det råder ingen tvekan om att du är den lyckligaste spelaren.

Med det hoppet, gå ner i listan och försök kolla några slumpmässiga hackade Xbox-konton för att hitta ett som fungerar. De är alla verkliga och de fungerar. Ingen hänsyn tas från kontogeneratorer.

Om du loggar in med dessa hackade Xbox-konton, beroende på prenumerationen, får du de relaterade fördelarna. Till exempel, om Xbox Premium-hackkontot du äger prenumererar på Xbox Game Pass för konsol, kommer alla funktioner relaterade till det att låsas upp för kontot du loggar in på.

Du kan fritt använda varje Xbox premium hackkonto under en period av 3 månader. Du behöver inte betala en enda dollar. De är alla gratis och säkra att använda. Prova att kontrollera en efter en och använd dessa inloggningar när du loggar in. 

E-postLösenord
sniper2326@gmail.commasha2421
thatboytj60@gmail.comtjay690
Joe1234@gmail.compapanigg
ronighobar00@gmail.comroni12345
dima.beloqq999@gmail.comroptob23
emilysimpson1442@gmail.comlakerice123
AnastasiyaBir@outlook.commördare 16
twogood123@outlook.com19563 Maw
murphe1994@aol.com63094
lpromeo85@gmail.comiamz3r085
ralph@banarabo.nlkm062944
neima.hajari@gmail.comfotboll 1010
marakitm58@gmail.comyokrat562
sankarchima@gmail.comsosyatat02

Legitima Xbox Premium-konton och lösenord:

Från listorna ovan har du sett en mängd gratis Xbox-konton och lösenord som prenumererar på Xbox Game Pass och Gold Live. Här i det här avsnittet har vi listat legitima Xbox premium-konton som prenumererar på Xbox Game Pass Ultimate-paketet och är giltiga i 1 år. Är inte det coolt?

Alla de gratis Xbox-konton som nämns ovan prenumereras på månadsbasis, men dessa legitima Xbox-premiumkonton och lösenord är giltiga i 365 dagar från denna dag.

Fördelarna du kommer att få efter att du har loggat in på Xbox med dessa legitima Xbox Premium-konton är tillgång till 100 högkvalitativa spel för konsoler, PC, telefoner och surfplattor, exklusiva medlemserbjudanden och rabatter, gratisförmåner inklusive innehåll i spelet och partners. erbjudanden, Xbox Live Gold, EA Play-medlemskap ingår (konsol och PC) och många fler.

Så killar, skynda er och ta denna möjlighet så fort ni kan. De fungerar alla och är uppdaterade.

E-postLösenord
daky1233@hotmail.comyoda2354
jangofett34@hotmail.comvoldemort23
aragorn85@hotmail.comdödspatrull 213
poison324@hotmail.comzeyrox23
gimli215@hotmail.comsvart322
dragonix34@hotmail.comakuji34
kialos54@hotmail.comfrossare1
yoshi264@hotmail.comjeepzio23
sxynix6@hotmail.comhandväska245
mystic43@hotmail.comtoan3548
shodan415@hotmail.comlogan532
genji436@hotmail.comsakura414
mustardgas21@hotmail.comgåtan 4
nix216453@hotmail.comjorahmormont5
huamulan9@hotmail.comsoldat 125
thesickness2@hotmail.comvyse1452
elrond1s@hotmail.comviolett135
Chewbacca2@hotmail.comninjadeipoveri3645
helena438@hotmail.comnekroz453

Obs:  Alla dessa gratis Xbox-konton är endast för engångsbruk. Så ha ett konto och använd det utan att göra några ändringar i inloggningen. Om du gör det kommer andra användare inte att loggas in.

Så här får du Xbox gratis:

Xbox Game Pass ger dig tillgång till över 100 populära titlar på både Xbox One-konsolen och PC. Det är betalningsbaserat och medlemmar väljer den månatliga prenumerationen för att få fri tillgång till spelbiblioteket.

Om du är här för att veta hur du får Xbox Game Pass gratis, ta en titt på följande metoder och prova någon när det passar dig. Varje hack kommer att spara tiotals dollar varje månad, så se till att kolla in dem alla.

  1. Använd den kostnadsfria provperioden:

Ett av de enklaste sätten att få Xbox gratis. Xbox gratis provversion är det mest föredragna och bästa sättet att få premiumåtkomst i några dagar.

Men om du väljer den kostnadsfria provperioden måste du först välja någon av de tillgängliga planerna och göra betalningen. Det återbetalas självklart om du avbokar i slutet. Låt oss se hur du gör det i några enkla steg.

  1. Besök först Xbox Game Pass-webbplatsen och klicka på Gå med nu.
  2. Följ sedan anvisningarna och välj en plan enligt dina krav.
  3. Logga nu in på Xbox och slutför betalningen med ditt kreditkort.
  4. Slutligen, gå tillbaka till startsidan och hitta de spel du vill ladda ner och spela på din konsol, mobil, PC eller surfplatta.

Obs:  Glöm inte att avbryta den kostnadsfria provperioden på sista datumet. Om du glömmer det kommer det belopp som krävs för planen du väljer att automatiskt dras från ditt bankkonto.

  1. Bli belönad och lös in:

Detta är en process som tar tid och aktiviteten som ger dig belöningar beror på vilken plattform du besöker.

Så om du inte är intresserad av att spendera mycket, besök webbplatser som Feature Points, CashNGifts, AppKarma, etc., och slutför de givna uppgifterna för att tjäna poäng, presentkort, kuponger och riktiga pengar. Alla dessa kan hjälpa dig vidare att köpa kontot med ett abonnemang.

För att få Xbox gratis, här är de bästa officiella sätten tillgängliga. Om du inte gillar dessa knep, skaffa ett fungerande gratis Xbox-konto och dra nytta av fördelarna med Game Pass under några dagar utan krångel.

Läs också:   ESPN Plus står för 100 % gratis arbete

Vanliga frågor:

1. Finns det någon konsol som släppts efter Xbox?

Xbox är den första generationens spelkonsol som släpptes 15 november 2001 i Nordamerika, 22 februari 2002 i Japan och 14 mars 2002 i Australien och Europa. Senare spreds det över hela världen med tiotals hundratals spel.

Konsolerna som släpps efter Xbox är Xbox 360, Xbox One, Xbox Series X och Series S. Alla dessa släpptes en efter en för att konkurrera med PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation 5 från Sony och Wii från Nintendo.

2. Vad är Xbox Game Pass Ultimate?

Xbox Game Pass Ultimate är ett premiumprenumerationspaket och det är det dyraste. För $14,99/månad är funktionerna som denna plan erbjuder: tillgång till över 100 högkvalitativa spel för konsoler, PC, telefoner och surfplattor, exklusiva medlemserbjudanden och rabatter, gratisförmåner inklusive innehåll i spelet och partnererbjudanden, Xbox Live Guld, EA Play-medlemskap ingår (konsol och PC) och Xbox Game Studio-titlar tillgängliga samma dag som lanseringen. Spela också från molnet.

3. Vad är användningen för ett Xbox Live-konto?

Om du blir medlem på ett Xbox Live-konto kan du ladda ner vilket spel som helst och ha en match med vilken spelare som helst som spelar samma spel.

En annan fördel med att ha ett Xbox Live-konto är att du får tidig tillgång till de nya och kommande spelen på plattformen, vilket innebär att innan de andra spelarna provar spelen kommer du att meddelas först.

4. Vad är Xbox Game Pass?

Xbox-spelpass är en spelprenumerationstjänst för Xbox- och Windows-datorer. Prenumerationen kostar bara $9,99/månad och ger dig tillgång till över 100 titlar i Xbox-spelbiblioteket.

5. Hur ansluter jag Xbox-kontroll till PC?

Xbox one-kontrollern är kompatibel med Windows och officiella Microsoft-drivrutiner tillåter alla Xbox one-kontroller att fungera. Du kan göra det på ett av tre sätt via USB, trådlöst eller Bluetooth. Innan du fortsätter, se till att kontrollern är uppdaterad med firmware eller inte.

Avslutar artikeln:

Registrera dig för Xbox med vår lista över gratis Xbox-konton och få de spel du vill uppleva på dina enheter utan att välja några premiumpaket under en period som sträcker sig från 1 till 12 månader.

Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller erfaren spelare. Om du är här för att spara den månatliga fakturan som dras automatiskt från ditt bankkonto, avsluta din prenumeration och logga in på Xbox med våra premium Xbox-konton för att vara premium gratis. De är alla verkliga och uppdaterade.

Om du tycker att det här inlägget är användbart, glöm inte att dela det med dina medspelare. För all hjälp, tveka inte att kontakta oss via kommentarsektionen.