Xbox 360-kontoer med gratis spill

Xbox 360-Kontoer Med Gratis Spill

Xbox 360-kontoer med gratis spill: I dag skal jeg dele med deg Arbeide gratis Xbox-kontoer med Live Gold og Gamepass.

Venner, er dere her for å hoppe over betalinger for betalte Xbox-spill? Hvis du leter etter en måte å laste ned betalte Xbox-spill gratis, kan du hoppe på innlegget og bruke vår nyeste samling av gratis Xbox-kontoer.

For å forbedre ferdigheter, evner og utvikle ånden, er spill de som trener folk til å ta de riktige avgjørelsene raskere. Fra begynnelsen til i dag har vi sett en rekke spill og konsoller komme på markedet uten noen negative tilbakemeldinger. Og for folk i denne generasjonen er spillkonsoller i ferd med å bli midtpunktet i hjemmeunderholdning.

I den konsollbaserte spillkonkurransen deltok mange merker, men bare noen få hadde suksess og nå styrer de spillmarkedet. Et så populært videospillmerke som fortsatt bærer arven sin er Xbox fra det amerikanske multinasjonale teknologiselskapet Microsoft.

Det er Microsofts første inntreden i verden av elektronisk konsollspill og ble utgitt 15. november 2001 i Nord-Amerika som direkte konkurranse til Sonys PlayStation 2, Segas Dreamcast og Nintendos GameCube.

I løpet av 5 år etter utgivelsen har mer enn 24 millioner enheter blitt solgt over hele verden. Xbox er den første konsollen utgitt av det amerikanske selskapet etter at Segas Atari Jaguar og Dreamcast ble avviklet i 1996.

Når det var vellykket, introduserte Microsoft Xbox Live-tjenesten 15. november 2002 for å la spillere spille online med eller uten bredbåndsforbindelse.

På grunn av bedre servere og funksjoner som en venneliste og store titler som Halo 2, som ble utgitt i november 2004, ble Xbox Live også etterfølgeren til Dreamcast-netttjenesten og PlayStation 2-netttjenesten.

I spillindustrien skapte Xbox en seier. Med dette i tankene ble også påfølgende generasjoner av Xbox-etterfølgere: Xbox 360, Xbox One, Xbox Series X og Series S utgitt etter hverandre i konkurranse med Sonys PlayStation 3 og Nintendos Wii, PlayStation 4 og PlayStation  5  .

Og spillene som ble utgitt med støtte for alle Xbox-konsoller, tiltrakk seg mange spillere globalt.

Men medlemspakkene ble et stort problem for mange spillere. Hvis du er en av dem, ikke bekymre deg, med våre gratis Xbox-kontoer og passord kan du oppleve opplevelsen av å spille de digitale utgavene på Xbox 360-, Xbox One-, Xbox Series X- og Series S-konsollene uten å betale for medlemskap.

Så uten å kaste bort et sekund, fortsett å lese og få en gratis Xbox-konto og passord i henhold til dine krav.

Hva er gratis Xbox-kontoer?

Xbox har en rekke spill på tvers av alle sjangere for sine 5 Xbox-spillkonsoller, XBOX 360, Xbox One, Xbox Series X og Series S. Men hvert spill på Xbox-butikken koster titalls dollar hver måned.

Som et alternativ til disse individuelle abonnementene finnes det medlemsplaner for konsoller, mobil, nettbrett og PC som gir tilgang til de fleste høykvalitetstitler til standardpriser. Og avhengig av pakken du velger, vil fordelene låses opp.

De gratis Xbox-kontoene og passordene som er oppført nedenfor, er Xbox Live-kontoer med spill. De er alle ekte, trygge og abonnerer på alle tilgjengelige pakker.

Hvis du vil ha tilgang til alle de mest populære Xbox-spillene og appene for konsollen din, kan du få en Xbox-konto gratis og laste ned et hvilket som helst spill, pluss ha en kamp med alle spillere som spiller det samme spillet. I tillegg får du tidlig tilgang til nye og kommende spill på plattformen.

Xbox-spillpakker, priser og fordeler:

Nedenfor er Xbox-prisene betalt via  PayPal  .

Xbox Ultimate Game Passspillpass for pcXbox Game Pass for Consolexbox live gull
$14,99/måned$9,99/måned$9,99/måned$9,99/måned
100 spill av høy kvalitet for konsoller, PC-er, telefoner og nettbrett100 høykvalitets PC-spill100 konsollspill av høy kvalitet2 gratis spill å spille hver måned
Spill fra skyen___
Nye spill legges til hele tiden.Nye spill ble lagt til hele tiden.Nye spill ble lagt til hele tiden._
Xbox Game Studio-titler tilgjengelig samme dag som utgivelsenXbox Game Studio-titler tilgjengelig samme dag som utgivelsenXbox Game Studio-titler tilgjengelig samme dag som utgivelsen_
Eksklusive tilbud og rabatter for medlemmerEksklusive tilbud og rabatter for medlemmerEksklusive tilbud og rabatter for medlemmer_
Gratis fordeler, inkludert innhold i spillet og partnertilbud___
xbox live gull___
EA Play-medlemskap inkludert (konsoll og PC)EA Play-medlemskap inkludert (kun PC)__

De beste Xbox-spillene gjennom tidene:

Ja NeiSpillJa NeiSpill
1The Witcher 3: Wild Huntsekstenmonsterjegerverden
2Red Dead Redemption 217En utgang
3Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain18konsekvenser 4
4apex legender19Resident Evil 7: Biohazard
5Assassin’s Creed OdysseytjueTitan fall 2
6MinecrafttjueenFinal Fantasy 15
7gir 522Resident Evil 2 Remake
8Grand Theft Auto 523djevelen kan gråte 5
9Fortnite24Wolfenstein 2: The New Colossus
10Kontroll25Sekiro: Shadows dør to ganger
elleveskjebne 226Fremveksten av Tomb Raider
12Tilsyn27tappert
1. 3krafthorisont 428NieR: Automata – Become God Edition
14Hva gjenstår av Edith Finch29Halo: Master Chief Collection
femtenOri og Wispens vilje30kopphode

Viktigheten av Xbox Live-konto:

Xbox Live-kontoen din er nøkkelen som gir deg tilgang til alle de mest populære Xbox-spillene og appene på konsollen, og HD-filmer og TV-programmer på TV-en. Hvis du blir medlem av en Xbox Live-konto, kan du laste ned et hvilket som helst spill og ha en kamp med alle spillere som spiller det samme spillet.

En annen fordel med å ha en Xbox Live-konto er at spillere vil få tidlig tilgang til nye og kommende spill på plattformen, noe som betyr at før de andre spillerne prøver spillene, blir Xbox Live-kontomedlemmene varslet først. .

Når det gjelder medlemskapsplaner, har Xbox to typer planer:

  1. Gratis
  2. Gull

Gratis- eller sølv-planen har begrensede funksjoner, men når du velger et gull-abonnement ved å betale $9,99 per måned / $24,99 i 3 måneder, får du tilgang til å spille flerspillerspill med Xbox, tilgang til å løse inn 2 eller 3 spill per år uten kostnad, ekstra, og 50 til 75 % besparelse på andre spill.

På den annen side er Xbox-spillpass en spillabonnementstjeneste for Xbox- og Windows-datamaskiner. Abonnementet koster kun $9,99/måned, men gir deg tilgang til over 100 titler i Xbox-spillbiblioteket.

Men hvis du ønsker å få premiumfordelene gratis, sjekk ut listen over gratis Xbox-kontoer med spill og logg på for å spille/laste ned det du vil.

Liste over  gratis x box-kontoer og passord:

Xbox er første generasjons spillkonsoll utgitt 15. november 2001 i Nord-Amerika, 22. februar 2002 i Japan og 14. mars 2002 i Australia og Europa. Senere spredte det seg over hele verden med titalls hundrevis av spill.

Noen av de populære titlene som fortsatt kjører er Red Dead Redemption 2,  Apex Legends  , Assassin’s Creed Odyssey,  GTA 5  , Monster Hunter World, etc. Alle disse er eviggrønne spill. Det koster selvfølgelig mye. Men ikke bekymre deg, vi hjelper deg med å få dem uten kostnad.

Formålet med gratis Xbox-kontoer er det samme. Hvis du vil spille disse eksklusive utgavene på konsollen, mobilen, nettbrettet og PC-en, følg denne delen og prøv å sjekke en etter en til du finner en fungerende Xbox-konto gratis. Fordi det er en enorm etterspørsel etter gratis Xbox-kontoer. Så hold deg oppdatert og skynd deg.

De er alle ekte siden vi ikke inkluderer falske kontoer som hentes fra kontogeneratorer. Gratis Xbox-kontoene som vi har listet opp i denne delen abonnerer på Xbox Game Pass Ultimate.

Hvis du har en fungerende gratis Xbox-konto og passord, vil alle fordelene med denne premiumpakken låses opp, og du vil ha tilgang til over 100 spill. Du kan laste ned spillet eller prøve det online og spille med vennene dine komfortabelt fra alle tilgjengelige enheter.

Xbox Premium-kontoer og passord med spill:

Finner du noen gratis Xbox-kontoer som fungerer i listen over gratis Xbox-kontoer? Hvis ikke, ikke vær trist. Vær håpefull og prøv premium Xbox-kontoene og passordene som er oppført i denne delen.

Følgende Xbox Premium-konto nedenfor er en kombinert liste og abonnerer på Xbox Game Pass Ultimate og Xbox Game Pass for Console. Basert på interessen din og tilgjengeligheten av enheten, få en gratis Xbox Premium-konto og passord som fungerer uten å tenke på betalinger.

Fordi vi bygde disse premium Xboxene og vi kjøpte Xbox Game Pass Ultimate og Xbox Game Pass for konsoll.

Gå gjennom listen og gå over til den offisielle Xbox-siden. Kopier en gratis Xbox Premium-konto og passord fra listen nedenfor og signer. Hvis det fungerte, finn spillet du vil spille og last det ned til enheten din hvis det støttes.

Hvis ikke, fortsett å sjekke en etter en. De fungerer alle og er oppdatert. Halvparten av disse premium Xbox-kontoene som har Xbox Game Pass Ultimate-planen vil utløpe i slutten av måneden. Og alle andre premium Xbox-kontoer som abonnerer på Xbox Game Pass for konsoll er gyldige i 11 måneder.

Hvis du har konsollen din kompatibel med spillene som er oppført i denne pakken, finn dem og hold deg premium i opptil 11 måneder uten å tenke på å fornye. Det er vår plikt og vi automatiserer det.

E-postPassord
asvag.onda@gmail.comitrivalkga59
pitvack.entapil@gmail.comexvacimo92
fililan.angou@gmail.compWOAMkmzk
englow.enua@gmail.comentabibap
dofwarn.ofta@gmail.comevballyt964
cartwalk.pando@gmail.compcminonkwall
feliz.vely@gmail.comrasgihihpt
hastva.ong@gmail.comcamtantin54
ilfitra.andua@gmail.comanovLGP
editg.chen@gmail.comisvayh423
dagga.way@mail.comManxAL4PMak
pirilask.nonn@mail.comepokalxik
evonta_maindh@outlook.comoptivasxzk4
outrap.pish@gmail.comde vil spotte
xvanwar.apto@mail.comsnapintirak
hantra.poga@mail.comantuvabil01

Merk:  Vi vil legge til nye Xbox Premium-kontoer hver måned. Så hold deg oppdatert og vær den første besøkende som får en fungerende premium gratis Xbox-konto. 

Endrede Xbox-kontoer og passord:

Xbox Game Pass Ultimate er det dyreste abonnementet og er den eneste pakken som gir tilgang til å spille på mobil, bærbar PC, PC og konsoll. På den annen side gir Xbox PC Game Pass, som koster $9,99 per måned, full tilgang til dusinvis av spill, men har en begrenset katalog.

Det er verdt å kjøpe fordi det er over 100 titler inkludert det siste oppkjøpet og ZeniMax Media. Også de populære seriene The Elder Scrolls, Fallout, Doom, Wolfenstein, Dishonored & Prey.

Hvis du vil oppleve disse premium-spillene på PC-en din, la resten av de gratis Xbox-kontoene som er oppført i dette innlegget, og sjekk de modifiserte Xbox-kontoene og passordene nedenfor for å finne fungerende og gratis Xbox-kontoer. Abonner på PC-spillet. Vedta.

Hvis du ikke fant noen fungerende Xbox modde-kontoer i listen nedenfor, prøv Xbox mod-appen. Med Xbox  mod apk  kan du ta kontroll over den nye Microsoft-konsollen din fra hvor som helst og holde kontakten med spillene dine og andre spillere. Det er en ulåst versjon og tilbyr de samme fordelene som Game Pass.

Du kan laste ned appen på mobilen eller PC-en (emulator kreves) og bla gjennom listen over spill for å utfordre vennene dine. APK-en er veldig lett og annonsefri. Ingen abonnement eller betaling nødvendig. Installer den fra hvilken som helst pålitelig kilde og logg på med en av disse gratis Xbox-kontoene.

Appen er kompatibel med de fleste spillere og er den perfekte følgesvennappen for Xbox-enheter på mobile plattformer. Så få en fungerende Xbox-konto gratis eller last ned Xbox mod-appen for å få premiumversjonen gratis.

E-postPassord
Friday.black14@gmail.com4m6isposr
danielmuse@gmail.comsnindgn1156
goodem_plus@hotmail.com2020mrplus
candy.oupog@gmail.compogwaydatt
divary.edumbac@mail.comdungeon0255
xlive_noahvila@hotmail.com@bigfloris36
yonds.tob@gmail.comprovitals471
deap.puns521@gmail.comscrinavehk57
gany.mogenat@gmail.comedigonte492

Hackede Xbox-kontoer og passord:

Har du noen gang kjøpt alle de tilgjengelige Xbox Premium-pakkene etter hverandre i alle disse årene? Hvis ikke, prøv det nå. De hackede Xbox-kontoene og passordene som vi har listet opp i denne delen er gratis å bruke kontoer, og hver premium hacket Xbox-konto har en abonnementspakke fra de tilgjengelige pakkene.

Det betyr at den gratis xbox premium hack-kontoen du eier kan inneholde hvilken som helst av abonnementspakkene. Det blir en utfordring for deg, men hva om Xbox premium hack-kontoen du får abonnerer på Xbox Game Pass Ultimate? Det er ingen tvil om at du er den heldigste spilleren.

Med det håpet, gå nedover listen og prøv å sjekke noen tilfeldige hackede Xbox-kontoer for å finne en som fungerer. De er alle ekte og fungerer. Det tas ikke hensyn fra kontogeneratorer.

Hvis du logger på med disse hackede Xbox-kontoene, avhengig av abonnementet, vil du få de relaterte fordelene. For eksempel, hvis Xbox premium hack-kontoen du eier abonnerer på Xbox Game Pass for konsoll, vil alle funksjoner knyttet til den låses opp for kontoen du logger på.

Du kan fritt bruke hver eneste Xbox premium hack-konto i en periode på 3 måneder. Du trenger ikke betale en eneste dollar. De er alle gratis og trygge å bruke. Prøv å sjekke en etter en og bruk disse påloggingene når du logger inn. 

E-postPassord
sniper2326@gmail.commasha2421
thatboytj60@gmail.comtjay690
Joe1234@gmail.compapanigg
ronighobar00@gmail.comroni12345
dima.beloqq999@gmail.comroptob23
emilysimpson1442@gmail.comlakerice123
AnastasiyaBir@outlook.commorder 16
twogood123@outlook.com19563 Maw
murphe1994@aol.com63094
lpromeo85@gmail.comiamz3r085
ralph@banarabo.nlkm062944
neima.hajari@gmail.comfotball 1010
marakitm58@gmail.comyokrat562
sankarchima@gmail.comsosyatat02

Legitime Xbox Premium-kontoer og passord:

Fra listene ovenfor har du sett en rekke gratis Xbox-kontoer og passord som abonnerer på Xbox Game Pass og Gold Live. Her i denne delen har vi listet opp legitime Xbox premium-kontoer som abonnerer på Xbox Game Pass Ultimate-pakken og er gyldige i 1 år. Er ikke det kult?

Alle de gratis Xbox-kontoene nevnt ovenfor abonneres på månedlig basis, men disse legitime Xbox Premium-kontoene og passordene er gyldige i 365 dager fra denne dagen.

Fordelene du vil motta etter å ha logget på Xbox med disse legitime Xbox Premium-kontoene er tilgang til 100 høykvalitetsspill for konsoller, PC, telefoner og nettbrett, eksklusive medlemstilbud og rabatter, gratis fordeler inkludert innhold i spillet og partnere. tilbud, Xbox Live Gold, EA Play-medlemskap inkludert (konsoll og PC), og mange flere.

Så folkens, skynd deg og grip denne muligheten så fort du kan. De fungerer alle og er oppdatert.

E-postPassord
daky1233@hotmail.comyoda2354
jangofett34@hotmail.comvoldemort23
aragorn85@hotmail.comdødsgruppe 213
poison324@hotmail.comzeyrox23
gimli215@hotmail.comsvart322
dragonix34@hotmail.comakuji34
kialos54@hotmail.comfråtser1
yoshi264@hotmail.comjeepzio23
sxynix6@hotmail.comveske245
mystic43@hotmail.comtoan3548
shodan415@hotmail.comlogan532
genji436@hotmail.comsakura414
mustardgas21@hotmail.comgåten 4
nix216453@hotmail.comjorahmormont5
huamulan9@hotmail.comsoldat 125
thesickness2@hotmail.comvyse1452
elrond1s@hotmail.comfiolett135
Chewbacca2@hotmail.comninjadeipoveri3645
helena438@hotmail.comnekroz453

Merk:  Alle disse gratis Xbox-kontoene er kun for engangsbruk. Så ha en konto og bruk den uten å gjøre noen endringer i påloggingen. Hvis du gjør det, vil ikke andre brukere logges på.

Slik får du Xbox gratis:

Xbox Game Pass gir deg tilgang til over 100 populære titler på både Xbox One-konsollen og PC-en. Det er betalingsbasert og medlemmer velger det månedlige abonnementet for å få gratis tilgang til spillbiblioteket.

Hvis du er her for å vite hvordan du får Xbox Game Pass gratis, ta en titt på følgende metoder og prøv hvilken som helst når det passer deg. Hvert hack vil spare deg for titalls dollar hver måned, så sørg for å sjekke dem alle.

  1. Bruk den gratis prøveversjonen:

En av de enkleste måtene å få Xbox gratis. Gratis prøveversjon av Xbox er den mest foretrukne og beste måten å få premiumtilgang på i noen dager.

Men hvis du velger den gratis prøveversjonen, må du først velge en av de tilgjengelige planene og foreta betalingen. Det refunderes selvsagt dersom du avbestiller til slutt. La oss se hvordan du gjør det i noen få enkle trinn.

  1. Gå først til Xbox Game Pass-nettstedet og klikk Bli med nå.
  2. Følg deretter instruksjonene og velg en plan i henhold til dine behov.
  3. Logg på Xbox og fullfør betalingen med kredittkortet ditt.
  4. Til slutt, gå tilbake til hjemmesiden og finn spillene du vil laste ned og spille på konsollen, mobilen, PC-en eller nettbrettet.

Merk:  Ikke glem å avbryte prøveperioden på siste dato. Hvis du glemmer det, vil det nødvendige beløpet for planen du velger automatisk bli trukket fra bankkontoen din.

  1. Få belønning og innløs:

Dette er en prosess som tar tid og aktiviteten som gir deg belønninger vil avhenge av plattformen du besøker.

Så hvis du ikke er interessert i å bruke mye, besøk nettsteder som Feature Points, CashNGifts, AppKarma, etc., og fullfør de gitte oppgavene for å tjene poeng, gavekort, kuponger og ekte penger. Alle disse kan hjelpe deg videre med å kjøpe kontoen med et abonnement.

For å få Xbox gratis, her er de beste offisielle måtene som er tilgjengelige. Hvis du ikke liker disse triksene, skaff deg en fungerende gratis Xbox-konto og nyt fordelene fra Game Pass i noen dager uten problemer.

Les også:   ESPN Plus står for 100 % gratis arbeid

Vanlige spørsmål:

1. Er det noen konsoll utgitt etter Xbox?

Xbox er første generasjons spillkonsoll utgitt 15. november 2001 i Nord-Amerika, 22. februar 2002 i Japan og 14. mars 2002 i Australia og Europa. Senere spredte det seg over hele verden med titalls hundrevis av spill.

Konsollene som slippes etter Xbox er Xbox 360, Xbox One, Xbox Series X og Series S. Alle disse ble sluppet etter hverandre for å konkurrere med PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation 5 fra Sony og Wii fra Nintendo.

2. Hva er Xbox Game Pass Ultimate?

Xbox Game Pass Ultimate er en premium abonnementspakke og den er den dyreste. Til $14,99/måned er funksjonene denne planen tilbyr: tilgang til over 100 høykvalitetsspill for konsoller, PC, telefoner og nettbrett, eksklusive medlemstilbud og rabatter, gratis fordeler inkludert innhold i spillet og partnertilbud, Xbox Live Gull, EA Play-medlemskap inkludert (konsoll og PC), og Xbox Game Studio-titler tilgjengelig samme dag etter lansering. Spill også fra skyen.

3. Hva er bruken av en Xbox Live-konto?

Hvis du blir medlem av en Xbox Live-konto, kan du laste ned et hvilket som helst spill og ha en kamp med alle spillere som spiller det samme spillet.

En annen fordel med å ha en Xbox Live-konto er at du får tidlig tilgang til de nye og kommende spillene på plattformen, noe som betyr at før de andre spillerne prøver spillene, vil du bli varslet først.

4. Hva er Xbox Game Pass?

Xbox-spillpass er en spillabonnementstjeneste for Xbox- og Windows-datamaskiner. Abonnementet koster kun $9,99/måned og gir deg tilgang til over 100 titler i Xbox-spillbiblioteket.

5. Hvordan koble Xbox-kontrolleren til PC?

Xbox one-kontrolleren er kompatibel med Windows og offisielle Microsoft-drivere lar enhver Xbox one-kontroller fungere. Du kan gjøre det på en av tre måter via USB, trådløst eller Bluetooth. Før du fortsetter, sørg for at kontrolleren er oppdatert med fastvare eller ikke.

Avslutter artikkelen:

Registrer deg for Xbox med vår liste over gratis Xbox-kontoer og få spillene du vil oppleve på enhetene dine uten å velge premiumpakker i en periode på fra 1 til 12 måneder.

Det spiller ingen rolle om du er nybegynner eller erfaren spiller. Hvis du er her for å lagre den månedlige regningen som automatisk trekkes fra bankkontoen din, kansellerer du abonnementet og logger på Xbox med våre premium Xbox-kontoer for å holde deg premium gratis. De er alle ekte og oppdaterte.

Hvis du synes dette innlegget er nyttig, ikke glem å dele det med andre spillere. For all hjelp, ta gjerne kontakt med oss ​​via kommentarfeltet.